Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα:

  1. Με την ΕΛΤΑ Courier, στη διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας.
  2. Με παραλαβή από τα καταστήματα μας.

Παράδοση με την ΕΛΤΑ Courier:

  • Μεταφορική Εντός Αττικής: 2 εργάσιμες
  • Χερσαία Ελλάδα:  3-4 εργάσιμες
  • Νησιά: 4-5 εργάσιμες
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές: 5-6 εργάσιμες

Έξοδα αποστολής

Για τις αποστολές με courier, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 80€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,00€ για τα 2 πρώτα κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,70€.

Για παραλαβή από κατάστημα, δεν έχετε καμία επιβάρυνση.

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμο» κυμαίνεται από 2 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, συμβουλευτείτε την ένδειξη διαθεσιμότητας που εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 26710-23476 (Δευ-Παρ 09:00-14:00/18:00-21:00) ή στο info@fantasia-toys.gr

Για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο εξέλιξης τoυς μέσα από την καρτέλα «Παραγγελίες», αφού κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας. Η παραγγελία με ένδειξη «Νέα» έχει μόλις υποβληθεί και σύντομα θα ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων από το αρμόδιο κατάστημα. Η παραγγελία με ένδειξη «Σε επεξεργασία» βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων και σύντομα θα δείτε την ένδειξη αυτή να αλλάζει σε «Ολοκληρωμένη». Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε ειδοποίηση στο email σας με περαιτέρω λεπτομέρειες για την παραλαβή της. Αν έχετε επιλέξει “Παραλαβή από κατάστημα” θα πρέπει να τα παραλάβετε εντός 3ών εργάσιμων ημερών.

Διάφορα

Όπου υπάρχει δωρεάν μεταφορά αυτή δεν ισχύει για εκτός Ελλάδος περιοχές

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το www.fantasia-toys.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής μας υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Εγγραφείτε στο
Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πληροφοφίες σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις ειδικές προσφορές του καταστήματός μας